Μπορείτε να στείλετε τα σχολιά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα οποία θα εντάσσονται και θα αναρτώνται σε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς καμία αλλαγή - θα κρατηθεί αυστηρά η ανωνυμία σας.

Τα σχολιά σας παρακάτω:

Λοιπόν, κλασσικά δεν ξέρω πως να αρχίσω οπότε θα αρχίσω να πετάω σκέψεις απο εδώ και από εκεί! Θα ξεκινούσα με το ατομικό αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι η ομάδα αξίζει να αναφερθεί πρώτη! Στην ομάδα πραγματικά έγινα άλλος άνθρωπος! Η δυσκολία μου σαν άνθρωπος είναι να καταλάβω και να νιώσω το συναίσθημα μου, να νιώσω αποδεκτός και αγαπητός από τον περίγυρο μου και φυσικά να μάθω να διευθετώ τις απώλειες μου! Στην ομαδική θεραπεία κατάφερα να καταλάβω πολλά πράγματα όπως θυμούς, άγχος και ενοχές που κουβαλούσα μέσα μου για χρόνια! Ένιωσα σημαντικός και ένιωσα αγάπη και ασφάλεια από ανθρώπους που μου ήταν άγνωστοι! Πλέον όμως δεν μου είναι άγνωστοι! Είναι οικογένεια μου! Έφυγα και νιώθω πως είναι όλοι τους μέσα μου! Μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου όπου και να πάω, όπου και να βρίσκομαι! Σας σκέφτομαι κάθε μέρα!! Ο καθένας με τον δικό του και η καθεμιά με τον δικό της τρόπο αλλά κανένας περισσότερο και άλλος λιγότερο! Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω για τον καθένα ξεχωριστά (θα μου πάρει 10 σελίδες τουλάχιστον)!! Η ομάδα μου είναι οικογένεια μου, μόνο αυτό μπορώ να πω με βεβαιότητα! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ! Επίσης, είχα και ένα πολύ καλό αποχωρισμό με την ομάδα μου! Πόνεσε πριν φύγω, ώστε τώρα να μην είναι τόσο δύσκολο! Είναι όμως γλυκό και πικρό μαζί, αλλά δεν πονάει τόσο, ούτε έχει συμπτώματα!
Η ατομική θεραπεία, και εκείνη πολύ σημαντική, βάζει τα θεμέλια για ανάπτυξη! Είναι και μια πολύ καλή επιστροφή στην αποκλειστικότητα και φυσικά στην απόλυτη προσοχή της 'μαμάς' Άννας!
Η Άννα είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσα να εμπιστευτώ την ψυχική μου υγεία χωρίς καν να το σκεφτώ! Είναι επαγγελματίας, αλλά αυτή τη λέξη θα τη χρησιμοποιούσα τελευταία για να την περιγράψω! Είναι ανοικτή, τρυφερή, συναισθηματική, υπομονετική, γεμάτη θέληση να βοηθήσει! Στο καφέ που βρίσκομαι τώρα παίζει το 'love of my life' από Queen! Τυχαίο; Δεν νομίζω!! Αυτό είστε όλοι για μένα!! Σας αγαπώ τόσο πολύ πέρα από τα πλαίσια οποιασδήποτε θεραπείας, είστε κομμάτι μου και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ (μόνο αν μου κάνουν λοβοτομή, όπως λέει και η Άννα)!!
Δεν σκέφτομαι ότι έφυγα για πάντα, θα τα ξαναπούμε με όλους!! Άννα, Γ., Ρ., Δ., Δ. και Δ. σας αγαπώ τόσοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολύ, που δεν χωράει σε καμία σελίδα αυτού του κόσμου για να το γράψω!! Ήδη μου λείπετε παρά πολύ! Το ξέρω ότι δεν θα με ξεχάσετε, αλλά θα το πω!! Μη με ξεχάσετε!!
Β.